mobirise.com Mobirise v2.8.6
Mobirise html5 site builder

WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR!

Neem contact met ons op voor meer informatie over face fittesten en het maken van een afspraak! Dit kan door te bellen met +31 (0)10 2955 955 of stuur ons een email via het onderstaande contact formulier.

CONTACT FORM

Thanks for filling out form!


 Dhr. Mevr.


Voor het maken van een afspraak met de Specialist Safety Services om een face fittest uit te laten voeren of meer informatie te krijgen, raden wij u aan om de website raad te plegen. Daar kunt u een afspraak inplannen met een van de Specialisten en zij zullen contact met u opnemen, of bel met de klantenservice +31 (010) 2955 955. De naam zegt het in feite al, er worden meerdere services aangeboden hieronder worden de andere services bondig toegelicht. www.specialistsafetyservices.nl

BRILLEN

Een gediplomeerd opticien met ruime ervaring die ter plekke oogmetingen kan verrichten en brillen perfect kan aanmeten.

OTOPLASTIEK

De Specialist Safety Services biedt gehoorbescherming in de vorm van otoplastieken, in simpel Nederlands: gehoorbescherming op maat.

SCHOENEN

De Specialist Safety Services heeft een breed scala aan schoenen van verschillende merken, types, en beschermingsniveaus. Ook kan de Specialist verschillende aanpassingen verrichten aan de schoen.

VALBEVEILIGING

Een breed assortiment valbeveiligingsartikelen zoals harnassen, veiligheidslijnen en valstopblokken. Deze artikelen moeten jaarlijks worden gekeurd, een proces waarbij de Specialist u wilt ontlasten.